Sidebar Menu

Datum objave: 06. Svi 2016

Vozači, oprez! U nedjelju regulacija prometa na relaciji Zadar - Primošten

Šibenik News
Šibenik News

U nedjelju, 8. svibnja će se održat sportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“, kojom prilikom će po drugi put cijeli svijet trčati zajedno za one koji to ne mogu, a 100 % prikupljenih sredstava uložit će se u daljnji rad zaklade Wigs for Life.


Cilj ove utrke je popularizacija Wings for life zaklade i skupljanje sredstava za daljnja istraživanja, te popularizacija samog sporta i senzibiliziranja javnosti za probleme ljudi sa ozljedama leđne moždine.

 

U Hrvatskoj, u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza, utrka će se odvijati u vremenu od 13 do 18 sati državnom cestom D-8 od Zadra do Primoštena.

 

U cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, sudionika utrke i posjetitelja te nesmetanog odvijanja utrke, za vrijeme održavanja ove utrke državna cesta D-8 će se na određenim dionicama, koje prolaze kroz naše područje, periodično zatvarati i to između 14,30 i 18 sati kada će promet biti preusmjeravan na alternativne pravce prometovanja.

 

Stoga iz Policijske uprave šibensko - kninske mole sve sudionike u prometu da, pri planiranju kretanja državnom cestom D-8, prema odabranim destinacijama, za kretanje u navedenom vremenu odmah izaberu alternativne pravce kretanja, a ukoliko se ipak za vrijeme održavanja utrke nađu na trasi kretanja utrke da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe te slušaju savjete redara organizatora utrke kako bi svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove humanitarne utrke. 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam