Sidebar Menu

Datum objave: 05. Svi 2016

Turistička eksploatacija: 'Zip line' uz Čikolu daje se u koncesiju na dvije godine

Šibenik News
Šibenik News

Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode ŠIbensko - kninske županije Priroda, na čelu s Dragom Margušem donijelo je odluku o javnom prikupljanju ponuda za dodjelu koncesijskog odobrenja u značajnom krajobrazu 'Vodeni tok i kanjon rijeke Čikole' za obavljanje gospodarskog iskorištavanja 'Zip line' poligona.

 

Koncesija se odnosi na pružanje turističkih usluga koje podrazumijevaju sportsko - rekreativne iil pustolovne aktivnosti, a dodijelit će se koncesionaru s najboljom ponudom, s tim da je minimalni iznos naknade za koncesijsko odobrenje 100 tisuća kuna za vrijeme trajanja ugovora, a koncesija se dodijeljuje do 5. svibnja 2018. godine.

 

Svi detalji o natječaju mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici klikom na poveznicu Priroda, a o zip lineu na Čikoli pisao je Joso Gracin na poveznici - Via ferrata. 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.