Sidebar Menu

Datum objave: 05. Svi 2016

Ministar poljoprivrede predstavlja projekt navodnjavanja drvenastih kultura u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Ministar poljoprivrede RH, Davor Romić ovog četvrtka, 5. svibnja, boravi u radnom posjetu u Šibeniku gdje će se, između ostalog, susresti s županom šibensko - kninskim, Goranom Paukom.

 

Tema susreta su problemi u poljoprivredi na području županije, te će ministar predstaviti 'Pilot projekt navodnjavanja drvenastih kultura'. 

 

Predstavljanje pilot projekta najavljeno je za 12 sati, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' koje je otvoreno za javnost.

 

Pored ministra Romića i župana Pauka, na prezentaciji će biti i predstavnici Hrvatskih voda, jedinica lokalne samouprave s područja Šibensko-kninske županije, Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Radne grupe za navodnjavanje, Savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije, te predstavnici medija. Predstavljanje organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Šibensko-kninska županija.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam