Sidebar Menu

Datum objave: 13. Travanj 2016

DOJAVITE LOKACIJU: Policija poziva građane da se priključe akciji nadzora brzine

Šibenik News
Šibenik News

Prema Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije-TISPOL-a na području Šibensko - kninske županije održati akcija 24-satnog pojačanog nadzora brzine, i to u vremenu od 6 sati 21. travnja do 6 sati 22. travnja.


U tom vremenu će se kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe i statističkih pokazatelja za naše područje, provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

 

-Međutim ove godine, osim uključivanja medija, i građani se mogu uključiti u ovu akciju tako da nam putem naše e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15. travnja dostave lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina. Tako dostavljene prijedloge građana ćemo analizirati i temeljem analize uvrstiti među određene lokacije pogodne za nadzor brzine - obavještavaju iz Policijske uprave šibensko - kninske.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam