Datum objave: 22. Veljača 2016

Još danas možete se prijaviti na seminar o dobivanju potpora u poljoprivredi

Šibenik News
Šibenik News

 

Danas ističe rok za prijave na seminar Razvojne agencije Šibensko-kninske županije za edukaciju i stjecanje korisnih znanja i vještina o tomu kako se mogu ostvariti potpore za poljoprivredno okolišne mjere kojeg provodi Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u Europsku uniju Natura 2000, u suradnji s konzorcijima iz Nizozemske i Austrije i tvrtkama iz Hrvatska.

 

Seminar će biti održan 25. veljače Javnoj ustanovi Razvojna agencija Šibensko-kninske. Svrha ovog seminara je upoznavanje potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama na koje mogu računati u okviru Programa ruralnog razvoja Hrvatske. Potpore se dodjeljuju korisnicima koji provodeći u poljoprivredni tehnike i mjere korisne za prirodu i okoliš doprinose ublažavanju nepovoljnih učinka proizvodnje hrane na okoliš, te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu.

 

Predavači su doktor znanosti Darko Znaor i magistra Sonja Karoglan Todorović. Zainteresirani se mogu prijaviti e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz kategorije: Županija info