Sidebar Menu

Datum objave: 20. Veljača 2016

10. literarno-likovni natječaj 'Poj riči materinske' početkom ožujka u Primoštenu

Šibenik News
Šibenik News

Osnovna škola Primošten i ove je godine provela literarno – likovni natječaj „Poj riči materinske“. Natječaj iz godine u godinu privlači sve više pozornosti učenika i učitelja. Na 10. natječaj pristiglo je više od 600 literarnih i likovnih radova učenika osnovnih škola Hrvatske, Bosne i Herce

 

govine i Vojvodine. Završni program će se kao i svake godine održati u tjednu kada obilježavamo Dane hrvatskog jezika. Tom se prigodom najuspješnijim autorima dodjeljuju priznanja i nagrade, a u programu sudjeluju učenici iz škola koje imaju slične programe (Zlatar, Cernik, Usora, Tavankut).

 

Nagrađeni i pohvaljeni, te odabrani literarni i likovni radovi objavljuju se u zborniku koji je registriran u nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu pod brojem ISSN 1846-4289.

 

Završni program 10. literarno – likovnog natječaja „Poj riči materinske“ održat će se u OŠ Primošten 11. ožujka 2016. godine s početkom u 11.00 sati.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam