Datum objave: 19. Veljača 2016

UHVAĆENI NA DJELU:Drnišanin i Rogozničanin otkriveni u 'indoor' uzgoju marihuane

Šibenik News
Šibenik News

Pedesetogodišnji mještanin Rogoznice završio je iza rešetaka šibenskog zatvora nakon što mu je jučer, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena obiteljska kuća  te osobni automobil.

 

Tom su prilikom djelatnici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droge pronašli gotovo 1,4 kilograma marihuane, osam stabljika indijske konoplje te opremu za kućni uzgoj i digitalnu vagu.

 

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni neovlašteno proizvodio tvari koje su propisom proglašene drogom a koje su bile namijene neovlaštenoj prodaji, te je u 14 navrata omogućavao trošenje droge konzumentima s tog područja - poručuju iz Policijske uprave šibensko - kninske. 

 

Ista sudbina zadesela je nešto mlađeg muškarca iz Drniša gdje je u Policijskoj postaji dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i dva kaznena djela omogućavanje trošenja droga.

 

Mladiću je prilikom pretresa kuće uz korištenje službenog psa oduzet 3,1 kilogram marihuane. 

 

- Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u dva navrata omogućavao trošenje droga konzumentima s tog područja.  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - obavijestili su iz PU šibensko - kninske. 

 

Iz kategorije: Županija info