Sidebar Menu

Datum objave: 16. Veljača 2016

Na 8. sajmu agroturizma u Skradinu predstavit će se više od 170 izlagača iz Hrvatske

Šibenik News
Šibenik News

 

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu održati će se 8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja. Na sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

 

Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma uvjeravaju nas podaci da smo od šezdeset izlagača na prvom sajmu došli na više od sto sedamdeset izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija. Sajam je međunarodnog karaktera, a svake godine jedna od hrvatskih županija je partner na sajmu.

 

Zbog velikog interesa, pozivamo već sada zainteresirane izlagače da popune prijavu koja se nalazi na web stranici Šibensko-kninske županije www.skz.hr. Izložbeni prostor za sve izlagače je bez plaćanja naknade.

Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam