Datum objave: 04. Veljača 2016

TUČA U ŠIBENSKOM ZATVORU: Potukli se zbog kave prilikom čega je jedan zadobio teške ozljede

Šibenik News
Šibenik News

U Policijskoj postaji Šibenik dovršena su kriminalistička istraživanja nad 24-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjaku i nad 38-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu tvrtke iz Vodica.

 

Protiv osumnjičenika bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu  u Šibeniku. 

 

ŠTO SE ZBILO - PRIOPĆENJE PU ŠIBENSKO - KNINSKE

 

Utvrđeno je da su se osumnjičeni24-godišnjak  i oštećeni  32-godišnjak, 1. veljače, u prostorijama zatvora u Šibeniku, zbog nesuglasica oko korištenja kave, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenog teško tjelesno ozlijedio.
 

Osumnjičeni  38-godišnji lopov je između 4. i 10. srpnja prošle godine u Šibeniku, prilikom izvođenja radova iz prizemlja kuće otuđio motornu pilu, bušilicu i brusilicu. Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni predmeti su kod osumnjičenog pronađeni i vraćeni oštećenoj tvrtci.


 

ZA TO VRIJEME U KNINU

 

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za četiri teške krađe.


Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom noći 30./31. siječnja, kao i 31. siječnja u noćnim satima u Đevrskama provalio u tamošnju crkvu iz koje je ukupno otuđio tisuću kuna.

 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni i krajem siječnja u Bribiru i Dobropoljcima provalio u tamošnje crkve iz kojih je otuđio novac.  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

 

Iz kategorije: Županija info