Sidebar Menu

Datum objave: 28. Siječanj 2016

Nevolje ministra Crnoje u službi šala građana i promocije mjesta

Šibenik News
Šibenik News

Zadnjih dana u Hrvatskoj svatko na svoj način tumači što točno znači sloboda govora i/ili izražavanje mišljenja i dok jedni zbog toga prosvjeduju na ulicama metropole Lijepe Naše, drugi  itekako jasno izražavaju svoja stajališta, odnosno djeluju svojevrsnim (umjetničkim) instalacijama.

 

Jedna takva osvanula je u Jezerima na otoku Murteru, a nakon što je fotografija iste postavljena na društvene mreže izazvala je golemo zanimanje hrvatske javnosti.

 

I ponovno je u centru pažnje ministar branitelja Mijo Crnoja čija se ministarska fotelja dobrano trese, a da ju nije ni pošteno ugrijao. Trakavica oko novoizabranog ministra branitelja i svih njegovih grijeha traje već danima, SDP mu je popisao sedam, a ona po kojoj je nastala instalacija na obali Jezera jest, navodno, kućna adresa u Samoboru gdje ministar zapravo ne stanuje, već se tu nalazi baraka s rukom ispisanim brojem 85G.

 

Istu takvu kućicu, odnosno vikendicu Crnoja sad ima i u Jezerima zahvaljujući tamošnjem mještaninu koji se na ovaj način ne samo našalio na račun ministra već je svom mjestu napravio odličnu promociju bez troška općini, mjesnim odborima ili turističkim zajednicama i agencijama. 

 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam