Datum objave: 27. Siječanj 2016

62-godišnjaku zatvor zbog pokušaja ubojstva, 20-godišnjacima kaznena prijava zbog krađe

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je prije nekoliko dana 62-godišnjak verbalno, a zatim i tjelesno napao 54-godišnjaka, isti je uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja od strane Policijske postaje Vodice, predan pritvorskom nadzorniku u Šibeniku.

 

Podsjetimo, 62-godišnjak je, 25. siječnja u Tribunju, zbog potraživanja dugovanja napao 54-godišnjaka prilikom čega ga je lakše ozlijedio nožem. 

 

Osim u Policijskoj postoja Vodice, dovršeno je i kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Šibenik i to nad 21-godišnjakom, 22-godišnjakom i 25-godišnjakom osumnjičenim tri krađe na području Šibenika od kojih dvije na štetu trgovačkog centra iz Rijeke i jedno na štetu trgovačkog centra iz Zagreba, kao i po jedno ovo kazneno djelo na području Vodica na štetu tih trgovačkih centara. 

 

Osumnjičeni su 25. siječnja oko 20,10 sati u Šibeniku po policijskim službenicima zatečeni u osobnom automobilu VW Polo, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni 22-godišnjak. Tom prilikom je vizualnim pregledom vozila uočena veća količina razne prehrambene robe, radi čega su osumnjičeni dovedeni u prostorije Policijske postaje Šibenik.

 

Daljnjim postupanjem je utvrđeno da su osumnjičeni toga dana, 25. siječnja na području Šibenika i Vodica s polica trgovina oštećenih trgovačkih centara otuđivali razne prehrambene proizvode. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenih je pronađeno i oduzeto 2 280 paketića žvakaćih guma, 203 komada raznih ribljih konzervi i 3 kilograma kave.


Oduzeti predmeti su vraćeni oštećenim tvrtkama, a sumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Županija info