Datum objave: 16. Siječanj 2016

STIPE PETRINA: Nekim imenima umjesto ministarskih fotelja više paše Remetinac

Šibenik News
Šibenik News

Crkva je zatražila od Mosta da se distancira od HDZ-a, izjavio je u programu Radio Dalmacije primoštenski načelnik i novoizabrani saborski zastupnik Stipe Petrina.

 

Tvrdi da je dobio informaciju iz pouzdanog izvora.

 

Petrina je još rekao kako neće podržati Vladu, a ni mandatara. Ako bude pojedinačno glasovanje za svakog ponaosob i ako bude koji dobar stručnjak, možda će se dogoditi da nekoga podržim. Nekim imenima koja su u igri za ministarske funkcije više pristaje Remetinac nego fotelja ministra, ustvrdio je Petrina ali nije želio o konkretnim imenima.

 

Za najavu kandidature Ružice Vukovac za ministricu poljoprivrede , Petrina je ustvrdio da je to najsmješnija kandidatura. Njezin domet je u lokalnoj sredini što je isprosila u Austriji staro vatrogasno vozilo koje su oni rashodovali. Gospođu poznam i znam što govorim. Kad neko kaže da ona živi poljoprivredu…dobro jutro. Pa i ja sam odrastao u štali pa nisam dobar kandidat za to mjesto, rekao je Petrina.

 

Petrina je ponovio kako iza Mosta stoji krupni kapital i crkva, što ne mora biti loše u jednom trenutku. No, loše je ako niste slobodni, kaže on.

 

O Hrvatskoj se odlučuje negdje drugdje kaže Petrina dodajući kako je Hrvatskoj mandatara Tihomira Oreškovića nametnula katolička misija iz Norvala. Predsjednica je isto žena koja ne diše Hrvatski. Ona je isto nametnuta. O njezinoj kandidaturi odlučeno je u jednom zagrebačkom restoranu kazao je Petrina.

 

Cijeli razgovor potražite na internetskoj stranici Radio Dalmacije klikom na link - ovdje. 

Iz kategorije: Županija info