Sidebar Menu

Datum objave: 14. Siječanj 2016

Županija osigurava financijska sredstva za male gospodarstvenike. Prijavite se!

Šibenik News
Šibenik News

 

U cilju poticanja razvoja maloga gospodarstva, Šibensko-kninska županija donijela je Program za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini temeljem kojeg se sufinanciraju troškovi registracije poslovnog subjekta, stručnog osposobljavanja zaposlenika i marketinških aktivnosti tvrtki registriranih na području Šibensko-kninske županije, u tekućoj proračunskoj godini.

Prednost pri ostvarivanju subvencija imaju tvrtke koje obavljaju proizvodnu djelatnost, sa većim brojem zaposlenih, koje primjenjuju nove tehnologije, izvoznici, koji su u vlasništvu branitelja, invalida, žena poduzetnica i čiji su projekti sufinancirani iz različitih izvora.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini, otvoren je od 14. siječnja 2016. godine do 31. listopada 2016. godine, odnosno do utroška proračunskih sredstava. Detaljne informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili na web stranicama Šibensko-kninske županije www.skz.hr
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam