Datum objave: 14. Prosinac 2015

Odličan odaziv na akciju NP Krka "Odčepi za ulaznicu",sutra počinje dostava čepova

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova N Krka ne može se braniti od poziva građana iz cijele Hrvatske koji su s e uključili u njihovu humanitarnu akcija Odčepi za ulaznicu kojoj se prikupljanja čepovi u kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) Plastičnim čepovima do skupih lijekova, a zauzvrat se dobivaju besplatne godišnje ulaznice za posjet N Krka.Danas je zadnji dan te akcije koja je trajala proteklih šest mjeseci. Od sutra do nedjelje, 20. Prosinca prikupljat će se čepovi u ispostavi JU NP Krka u Skradinu.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma čepove će zamijeniti za skupe lijekove koji nisu na listi HZZO-a a prijeko su im potrebni u liječenju.Građani zovu i najavljuju da će pošiljke s čepovima poslati poštom, a neki će ih i iz drugih dijelova Hrvatske dopremiti u u ispostavu Javne ustanove „NP Krka“ u Skradinu. Građani koji ne mogu predati čepove osobno pošiljku mogu poslati poštom ili drugom dostavnom službom na adresu Ispostave, Šibenska bb, 22222 Skradin.

„Svim građanima koji su se uključili u akciju, srdačno se zahvaljujemo. Na ovaj su način izravno pozitivno utjecali na živote ljudi kojima je potrebna pomoć i pomogli da naš okoliš ostane čist. Zaista nas zovu sa svih strana. Uz dostavljene čepove potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona ili mobitela). Potvrda s kojom će biti moguće ostvariti besplatan ulaz u Nacionalni park „Krka“ kroz cijelu 2016. slat će se na adresu dostavljenu uz čepove“, ističe Katja Zupan, voditeljica Ureda za odnose s javnošću JU NP Krka.


Svi oni koji žele nastaviti prikupljati plastične čepove, bez obzira na završetak akcije Odčepi za ulaznicu, mogu ih izravno slati u Udrugu u Čakovec.
 

Iz kategorije: Županija info