Sidebar Menu

Datum objave: 31. Srpanj 2015

Josipa Rimac će dati ostavku na mjesto gradonačelnice Knina

Šibenik News
Šibenik News

 

Kninska gradonačelnica Josipa Rimac planira dati ostavku na dužnost gradonačelnice dok kraja rujna, tvrdi Jutarnji. Razlog ostavci su obveze u kampanji, budući je sredinom svibnja imenovana direktoricom kampanje za parlamentarne izbore. “Zbog velikog posla koj nas očekuje oko izbora, teško da bi mogla kvalitetno raditi i onaj gradonačelnički pa se Rimac odlučila na ostavku. Potpuno će se posvetiti kampanji.” rekli su u HDZ-u te dodali da će Rimac naslijediti netko od njenih zamjenika.

Jutarnji očekuje da bi Rimac mogla dobiti mjesto u Vladi, pobijedi li HDZ na dolazećim parlamentarnim izborima. Protiv Rimac je pokrenuta istraga zbog sumnje u nezakonito stjecanje imovine, a u HDZ-u vjeruju da neće doći do podizanja optužnice. Nadalje, iz HDZ-a tvrde da je istraga politički motivirana.

Rimac je već treći put na dužnosti gradonačelnice Knina, prvi put je osvojila tu dužnost 2005. godine sa samo 25 godina.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.