Sidebar Menu

Datum objave: 27. Travanj 2017

Hvalevrijedna inicijative JK Val:Jadrenje i veslanje uključiti u tjelesni odgoj u šibenskim školama

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što se izgradi i uredi novi prostor JK Vala u Docu najesen ove godine steći će se uvjeti za provedbu vrlo zanimljive i dobrodošle ideje šibenski valovaca i krkaša. Kako doznajemo od Marina Paića, predsjednika JK Val namjera im je inicirati uvođenje jedrenja i veslanja u obavezan tjelesni odgoj u šibenskim osnovnim školama.

"To nam je dugogodišnja želja, ali do sada nismo za to imali uvjete. Sada želimo u tom pravcu uspostaviti suradnju sa svim osnovnim školama i dogovoriti s ravnateljima i profesorima tjelesnog odgoja da se u program ubaci nekoliko sati jedrenje, ali i veslanja jer smo u dogovoru i s članovima VK Krka. Mislim da je to prirodno i da za to imamo predispozicije. Ako djeca na tjelesnom odgoju vježbaju košarku i rukomet ili preskaču kozlića ne vidim razlog da ne dođu kod nas sat ili dva na obuku iz jedrenja. Pa mi smo ipak grad na moru“, ističe Marina Paić.
 

Iz kategorije: Zavičajni putopis

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.