Sidebar Menu

Datum objave: 09. Srpanj 2019

Njemački magazin Brigitte hvali Šibenik, a posebno 15 stvari u njemu, pogledajte što!

Diana Ferić
Diana Ferić

Njemački magazin Brigitte preporučuje svojim čitateljima odmor u Šibeniku uz odabir 15 mjesta koje bi obavezno trebali posjetiti. Preporučuje im konkretno uz cijene i opis usluge, u čemu uživati, gdje kupovati , što posjetiti i na kraju gdje se kupati.

 

Tih 15 odabranih lokacija su: hoteli Life Palace i King Krešimir u Šibeniku i Maestral na Prviću, kada je riječ o smještaju. Užitke, kažu u tom časopisu, uglavnom gurmanske mogu potražiti u restoranu Pellegrini za koji kažu da ono što nude nije hrana nego opera, na tvrđavi Barone, u konobi San Antonio u kojoj su uživali u malvaziji po prihvatljivoj cijeni i domaćem kolaču od lavande, potom u Tomaseu, Vintage baru za koji posebno ističu domaće rakije po povoljnoj cijeni i živu glazbu . Kao najbolja mjesta za kupovinu izdvojili su Zlarinku na Zlarinu s koraljima, butik Charlie design sa, kako su napisali, futurističkom modom, hrabrim i djelomično asimetričnim dizajnom koji je nosiv te dućan Art Štacun, a od mjesta koje bi neizostavno trebali posjetiti ističu NP Krku, Zlarin, Prvić, vinariju Baraka i šibensku katedralu. zadivljeni su i s kristalno čistim morem i preporučuju kupanje na plaži Banj te u Primoštenu.   

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.