Sidebar Menu

Datum objave: 01. Travanj 2019

Norveški časopis nahvalio Šibenik kao pravi turistički biser

Diana Ferić
Diana Ferić

Norveški časopis The Norwegian Hjemmet magazine piše o Šibeniku kao tajnom, nepoznatom turističkom biseru i prepopruča ga za nezaboravno putovanje.

Ne spominju samo već poznate prirodne ljepote i kulturno povijesne spomenike već pišu o Šibeniku i kao gradu dobrog šopinga i mode pa je u tekst mjesto našla i šibenska dizajnerica Đina Grbin i njezin Sany design, a zapazili su i onu manje poznatu baštini poput marama i šudara koje su nose naše bake. Šibenik se spominje se i kao grad s dva UNESCO- va spomenika, hvale se njegovi hoteli poput D- resorta i Heritage Life Palaca, bogata gastronomija.,a kažu i da je to područje raj za kupače. Tekst se odnosi i na šibenski okolicu pa novinar nije zaobišao ni NP Krku i Primošten s kipom Gospe od Loreta i Jurlinovim dvorima, a u podnaslovu je posebno naglašeno kako je to grad u koji želi investirati i Brad Pitt. 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam