Sidebar Menu

Datum objave: 06. Prosinac 2018

Učiteljica Ivana Kalebić Guberina sa svojom ekipom učenika snimila i treći dokumentarac "Šibenska kartulina"

Diana Ferić
Diana Ferić

Učiteljica razredne nastave u OŠ Jurja Šižgorića Ivana Guberina i njezini sada već bivši učenici koji su lani završili četvrti razred snimili su i montirali i svoj treći film o šibenskom zavičaju pod nazivom „Šibenska kartulina“. Danas su objavili i trailer. Do sada su snimili su dokumentarne filmove o rijeci Krki i arhipelagu Kornati
Zahvaljujući Ivaninom entuzijazmu i posvećenosti učiteljskom pozivu, ali i pozitivnim reakcijama njezinih učenika i njihovih roditelja protekle četiri godine činili su čuda i postigli nevjerojatne rezultate. Snimali su filmove, nastupali u javnosti, glumiti, statirati, planinarili, plesali, a pa pokazali su se čak i uspješni robotičari. Njezini učenici sada su petaši, a ona je krenula u novu avanturu s prvašima s kojima će sigurno, u to ne sumnjamo, izroditi niz novih projekata. No ovaj treći film plod je njihovog prošlogodišnjeg predanog rada.

Zbog svoga pristupa radu s učenicima Ivana Kalebić Guberina je ove godina bila kandidirana za Šibensku grandecu.

FOTO:ŠibenikIN
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam