Sidebar Menu

Datum objave: 19. Studeni 2018

Geni,geni kameni:Ljeposava Baranović proslavila 93. rođendan u društvu 96. godišnje sestre

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedna od najstarijih Šibenčanki Ljeposava Baranović proslavila je jučer 93 rođendan u krugu obitelji i prijatelja, uz tortu i pjesmu. Visoku starost je doživjela unatoč tomu što joj je prije godinu dana dijagnosticiran karcinom dojke koji je uspjela izliječiti o čemu ćete opširnije čitati uskoro na portalu Šibenik News i u Šibenskom listu. Zanimljivo je i da je među čestitarima bila njezina sestra koja ima čak 96 godina i još uvijek je vitalna.

 

Gospođa Ljeposava je porijeklom s otoka Krka, rođena je i Biogradu, a od udaje živi u Šibeniku. Cijeli život je bila energična i puna života i jedna je od prvih Šibenčanki koja je nosila hlače. Još uvijek bez naočala svakodnevno čita novine i rješava križaljke.

 

Nedavno je objavljeno kako je 98 – godišnji političar Josip Manolić prvi je poznati Hrvat čiji je cjelokupni genom sekvenciran i otkrivena je tajna njegove. Bilo bi zanimljivo takve informacije imati i o gospođi Ljeposavi, njezinoj sestri i cijeloj obitelji u kojoj su svi dugovječni.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam