Sidebar Menu

Datum objave: 21. Listopad 2016

Sveprisutni Dino Karađole sutra će sudjelovati i na utrci "Šibenska desetka"

Igor Bergam
Igor Bergam

„Šibenskih deset“, utrka od 10km, koja će se sutra održati najveća je ikada održana utrka u Šibeniku. Na njoj će sudjelovati uglavnom sportaši iz Šibenika i drugih gradova, a pridružite će im se, barem na dijelu staze Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika. Da se dodjeljuje priznanje za sveprisutnost u akcijama različitog tipa od humanitarnih do sportskih i ekoloških Dino Karađole bi ga sigurno dobio bez konkurencije. Kada se čisti podmorje, Dino je u ronilačkom odijelu i prikuplja otpad s morskog dna; kada se organizira humanitarna biciklijada onda je , ravnopravno sa svim sudionicima, na biciklu; kada se održava Ribarska fešta on je pokraj gradela i peče srdele, a kada šibenski bajkeri sudjeluju na primjerice Pečenkijadi u Slavonskom Brodu odlazi s njima i za Slavonce peče pidoće i tunu.

Najbolje od svega je što to ne radi zbog populizma i dodvoravanja  biračima, kao neki političari,  već jednostavo zbog toga što je takav.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.