Sidebar Menu

Datum objave: 21. Rujan 2016

Charles Bilich predstavlja djelo nastalo u slavu Krešimirovog grada - triptih Šibenika

Šibenik News
Šibenik News

Umjetnik svjetskog glasa, Charles Bilich sutra će predstaviti triptih Šibenika, umjetničko djelo posvećeno Krešimirovu gradu povodom obilježavanja 950. obljetnice od prvog pisanog spomena grada Šibenika. 

 

Bilich će triptih Šibenika predstaviti u kongresnoj dvorani Yachting cluba u D-resort hotelu u Mandalini s početkom u 10.30 sati. U programu svečanog otkrivanja slike triptih sudjeluje i niz glazbenika i to Ivo Pattiera, komorni sastav Echo koji čine Tea Slavica, Ana Grubić Miškić, Ivana Šanić i Tina Guberina. Voditelj programa je poznato radijsko i voditeljsko lice, Nikola Urukalo. 

 

Šibenske ljepotice, koje su svojedobno ponijele lentu Miss Hrvatske, Maja Spahija i Ivana Ergić sudjelovat će u otkrivanju umjetničkog djela u slavu Šibenika s potpisom umjetnika svjetskog glasa koji već neko vrijeme boravi u Šibeniku, u gradu za koji je pun riječi hvale. 

 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.