Sidebar Menu

Datum objave: 14. Srpanj 2016

Grad Šibenik traži autora nove svečane pjesme Krešimirovog grada

Šibenik News
Šibenik News

Na prijedlog Povjerenstva za izradu prijedloga svečane pjesme, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić objavio je Javni poziv za dostavu prijedloga za odabir teksta i glazbe svečane pjesme Grada Šibenika.

 

S ciljem prikupljanja što kvalitetnijih prijedloga, Grad Šibenik od ponedjeljka 18. srpnja 2016. godine otvara mogućnost svim građanima Šibenika i ostaloj zainteresiranoj javnosti da daju svoje mišljenje odnosno prijedloge već postojećih pjesama koja bi po njihovom osobnom odabiru bila najbolji izbor za svečanu pjesmu Grada Šibenika.

 

Takve prijedloge Povjerenstvo može uzeti u obzir prilikom predlaganja najbolje svečane pjesme.

 

Prijedlozi za odabir svečane pjesme mogu se poslati putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno ili poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata br. 1, s naznakom „Prijedlog svečane pjesme Grada Šibenika“, a potrebno je priložiti: kontakt predlagatelja/ice i naziv već postojeće pjesme. 

 

Prijedlozi se mogu dostaviti od 18. srpnja 2016. godine do 18. kolovoza 2016. godine.  Svečanu pjesmu odabire Gradsko vijeće na prijedlog Povjerenstva nakon provedenog javnog poziva.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam