Datum objave: 11. Srpanj 2016

Promocija o kakvoj se sanja: Skye&Ross (Morcheeba) snimaju video spot u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Skye & Ross iz Morcheebe iščekivanje do koncerta koji će održati u nedjelju, 17. srpnja, učinili su još težim. Koncert, koji je vrlo brzo nakon potvrde ponio epitet koncerta sezone na ljetoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku, ujedno će biti vrijeme kad će se snimati kadrovi za video spot za bendovi novi singl 'Light of Gold'.

 

Britanski glazbenici pozvali su sve zainteresirane, u prvom redu sve zaljubljene da im se jave ukoliko žele sudjelovati u snimanju. Tu su vijest podijelili s obožavateljima Skye & Ross putem društvenih mreža poput Facebooka i/ili Instagrama.

 

- Jeste li predivni, sretni i zaljubljeni? Tada vas trebamo? Ako ste ti i tvoj partner slobodni 16. i 17. srpnja i želite biti u našem glazbenom videu, pliz, pošaljite nam fotografiju na kojoj ste zaljubljeni - poručuju iz benda.

 

Svi zaljubljeni parovi koji žele sudjelovati u snimanju spota za 'Light of Gold' i imaju fotografiju koja slavi njihovi ljubav, javiti se mogu redatelju spota Tomu Merilionu putem E-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Kadrovi snimani u Šibeniku, ukoliko se kasnije nađu u samom video spotu, promocija su na svjetskoj razini kakva se samo sanjati može, a hoće li i na koji način Krešimirov grad znati prepoznati, a potom i iskoristiti - pokazat će vrijeme. 

 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik