Sidebar Menu

Datum objave: 17. Lipanj 2016

Slobodan ulaz na generalnu probu ČOZ-a, predstave koja otvara MDF

Šibenik News
Šibenik News

Samo nas jedan dan dijeli od svečanog početka 56. međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koji je na rasporedu u subotu, 18. lipnja, s početkom u 21 sat.

 

Svečanom otvorenju Festivala na ljetnoj pozornici ispred katedrale sv. Jakova kada će premijerno biti izveden mjuzikl 'Čarobnjak iz Oza' u produkciji matične kuće Festivala, Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, za koju ravnateljica Kazališta, Maja Trlaja predviđa da će nadmašiti uspjeh svih prethodnika, prisustvovat će tek odabrani koji su pomogli u nastajanju festivala.

 

No, oni koji neće biti na otvorenju, uvijek mogu iskoristiti priliku održavanja generalne probe ČOZ-a koja će se održati večeras na ljetnoj pozornici s početkom u 21 sat.

 

- Prednost kod ulaza na generalnu probu imaju roditelji djece koja sudjeluju u predstavi, a preostalih 400 mjesta na raspolaganju je svima koji žele gledati. Ulaz je besplatan  - kaže nam producent šibenskog teatra, Željko Koloper. 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.