Sidebar Menu

Datum objave: 05. Lipanj 2016

VIDEO:Nedjeljna gužva u eteru Radio Šibenika: Klapa Gimnazijalke pjeva Šibensku baladu

Šibenik News
Šibenik News

Članice klape Gimnazijalke, inače učenice šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, jedanaest šarmantnih muzikalnih djevojaka sa svojom stručnom suradnicom, profesoricom matematike Antonelom Samodol gostovale su  u emisiji „Volim Šibenik“ ,  Županijskog radio Šibenika i časopisa Volim Šibenika.

 

U emisiju se izravno, telefonski, javila njihova voditeljica prof. matematike Lorana Antunac. Ispunile su studio i emisiji vedrinom, mladošću i zvonkim glasovima i potvrdile da se može savladati težak nastavni gimnazijski program i baviti glazbom jer većina ih polazi i Glazbenu školu Ivan Lukačić u Šibeniku.

 

Uživo su izvele Šibensku baladu koja uvjerljivo vodi na referendumskoj listi za izbor najljepših šibenskih pjesama zbog čega je ova emisija i pokrenuta.

 

Uz to u eteru Radio Šibenika predstavljena je nova pjesma  „Svako griši“ koju u duetu izvode Darko Kalogjera i Ante Toni Dadić, pravi šlager te novu pjesmu klape Stina „Kupe i špade“ koju je napisao Igor Lokas.

 

Slušajte nas i dalje u programu Radio Šibenika svake nedjelje od 11 do 13 sati i uživajte u šibenskoj pismi.

Video

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.