Datum objave: 14. Travanj 2016

Tikula za Val: Pomozite Valovcima u zamjeni barake za odgovarajući klupski prostor

Šibenik News
Šibenik News

Vodstvo JK Val iz Šibenika svoje svoje snage usmjerilo je na prikupljanje financijske pomoći za podmirenje troškova gradnje i opremanje kluba. U tome, potrebna im je pomoć sugrađana, pravnih i fizičkih subjekata, a ovo je njihova zamolba:

 

'' Prošle su pune 64 godine od kada je JK Val u šibenskom Docu dobio svoje klupske prostorije, legendarnu 'baraku', kroz koju je prošlo i u kojoj je stasalo na tisuće mladih jedriličara.

 

Danas smo konačno nadomak ostvarenja dugogodišnjeg sna o gradnji nove, moderne i funkcionalne zgrade kluba, koja će zamijeniti trošnu 'baraku' izgrađenu davne 1952. godine.

 

Stoga, sve zaljubljenike u more i jedrenje, aktualne i bivše članove kluba, kao i sve one kojima je stalo do sportske i društvene dobrobiti Šibenika, pozivamo da novčanim prilozima, a u skladu sa svojim mogućnostima, potpomognu gradnju novih klupskih prostorija.

 

Tim ćete činom simbolično kupiti TIKULU ZA VAL, kako bismo zajedničkim snagama podignuli klupsku kuću. Molimo Vas da pri vašoj cijenjenoj uplati, ma kolika ona bila, ne zaboravite napisati svoje ime i prezime, ili naziv tvrtke, kako bismo Vam mogli zahvaliti na prikladan način. 

Hvala vam svima!
Marin Paić, predsjednik JK Val Šibenik'
'

 

 

Ukoliko želite dati svoj doprinos, evo potrebnih podataka:

 


 

Iz kategorije: Volim Šibenik