Datum objave: 23. Ožujak 2016

Maša i Medo se ne propuštaju: Kiša nije omela roditelje u kupnji prvih ulaznica

Šibenik News
Šibenik News

Maša i Medvjed, likovi iz istoimenog animiranog crtića s potpisom ruskih autora, stižu na daske Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku o čemu smo ranije pisali. Ulaznice za predstavu 'Maša i Medvjed' puštene su u prodaju jutros na blagajni šibenskog kazališta, a pljusak koji se srušio nad grad netom pred otvorenje blagajni nije obeshrabrio šibenske roditelje.

 

Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna prodaju se svakog radnog dana od 10 do 12 sati, a predstava će se igrati dva dana, 30. i 31. ožujka u tri termina.

 

 

Tako će šibenski mališani svoje omiljene crtane likove moći gledati u 17, 18 ili 19 sati. Predstava traje 45 minuta, te evo što još čeka roditelje i djecu. 

 

Pod redateljskom palicom Saše Pantića, adaptiran je crtani film Maša i medvjed koji se oslanja na istoimenu rusku narodnu priču. Predstava govori o maloj djevojčici Maši koja je svog najboljeg prijatelja pronašla u medvjedu, a namijenjena je djeci svih uzrasta.

 


U predstavi glume Andrija Kovač, Jelena Kovač i Aleksandar Radović. Predstava je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu i traje 45 minuta. U predstavi Maša slavi rođendan, a medvjed joj pokušava prirediti nezaboravnu rođendansku zabavu. Sve to pokušava pokvariti Zloćko Boćko, ali uz pomoć djece iz publike uspijevaju ga pobijediti. 

Iz kategorije: Volim Šibenik