Sidebar Menu

Datum objave: 30. Studeni 2015

VIDEO Misica Maja Spahija ovim videom promovira svoj Šibenik i Hrvatsku

Šibenik News
Šibenik News

 

Naša predstavnica Maja Spahija jedna je od 115 djevojaka iz cijelog svijeta koje se ove godine u Kini natječu za prestižnu titulu Miss Svijeta. Maja svakodnevno u Hrvatsku šalje poruke i fotografije, opisujući svoj boravak u spektakularnom Sanya Beauty Crown kompleksu u kojem se, osim „šume“ hotela sa čak sedam zvjezdica i čak 6668 deluxe soba, nalaze i marina, trgovački centar, 11 kino dvorana, kongresni centar i još mnogo toga.

„Komunikacija s Majom savršeno funkcionira – ona šalje fotografije i piše nam što se događa, a mi to odmah objavljujemo na njenoj službenoj stranici www.facebook.com/Miss-World-Croatia. Naime, u Kini je Facebook zabranjen pa Maji, kao ni ostalim natjecateljicama, nije dostupan.“ – kažu organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Maja je oduševljena svime što je do sada doživjela, no ponajviše djevojkama koje je upoznala. Ipak, najviše oduševljenja naša misica iskazuje prema aktualnoj Miss Svijeta južnoafričkoj ljepotici Rolene Strauss ističući njenu gracioznost i manire te pristupačnost u komunikaciji ispremnost da svakoj djevojci pomogne savjetom. Rolene će 19. prosinca krunu i lentu najljepše žene svijeta predati svojoj nasljednici, a iza nje je godina marljivog rada, prvenstveno na projektu „Ljepota sa svrhom“ kojim je skupljena golema svota novca za humanitarne potrebe.

Tijekom svakodnevnih obaveza Maja je okružena djevojkama iz cijelog svijeta, a s nekima od njih je u ovo kratko vrijeme razvila posebne prijateljske odnose.

„Velika mi je želja da u Šibenik i moju Hrvatsku donesem titulu Miss Svijeta, ali ako to i ne uspijem vraćam se doma s neprocijenjivim blagom – prijateljstvima koje sam ovdje stekla. Upoznala sam divne djevojke, od njih učim o zemljama koje nikada nisam vidjela, narodima i kulturama koje nikada nisam upoznala i to je nešto što mi ispunjava srce. Jednako tako, trudim se i ja njima ispričati što više o svojoj zemlji.“ – kaže Maja Spahija.

Naša misica dijeli sobu s Miss Bosne i Hercegovine Marijanom Marković i poručuje kako bolju cimericu nije mogla dobiti. Osim Marijane, Maja je osobito bliska i Miss Grčke Theodorom nte Morais Moschouri te predstavnicama Belgije Nicole van Tellingen i Cameroona Jessicom Ngoua Nseme.

Posebno važan dio natjecanja je People's Choice Award u kojem se bira miljenica publike. Pobjednica direktno ulazi u Top 10, a podršku našoj Maji možete dati glasanjem na besplatnoj aplikaciji

Video

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam