Datum objave: 24. Studeni 2015

NATJEČAJ Do 27. studenog osmisli slogan o razvoju i osvoji iPad Air

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Hrvatska zajednica županija poziva mlade u dobi između 10 i 18 godina da se uključe u natjecanje čiji cilj je iznjedriti slogane o važnosti razvoja. Natjecanje je dio velikog EU projekta a u njemu sudjeluje ukupno 46 partnera i suradnika iz 35 zemalja (18 EU i 17 izvan EU).

Kreativnost, obrazovanje i razvoj su ključne riječi ovog natjecanja usmjerenog na izbor slogana koji će potaknuti interes i podići svijest građana o razvojnim temama kao što su tolerancija, migracije, interkulturalizam, borba protiv siromaštva, očuvanje okoliša, štednja energije i obnovljivi izvori energije, ljudska prava, recikliranje, organski uzgojena hrana, Europsko građanstvo, održivost, uloga mladih u razvoju, stavovi o razvoju itd.

Slogani mogu biti u obliku teksta, slike s tekstom ili kratkog video zapisa (do 2 minute trajanja) s porukom o razvoju (gore navedene teme). Prijedlozi koji se sastoje od slogana i slike trebaju biti u word ili pdf formatu. Video uratke također možete poslati u privitku e-maila ili kao poveznicu s koje je moguće preuzeti sadržaj. Prijedloge slogana možete poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zajedno sa osobnim podacima, dobi i nazivom škole. Rok za predaju prijedloga je 27. studenog 2015. godine.

Odabrani slogani će biti promovirani on-line i na međunarodnim događanjima. Najbolji slogan na razini zemlje koristit će se u promociji Hrvatske zajednice županija, dok će autori 5 najboljih slogana cijelog natjecanja kao nagradu dobiti iPad Air. 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik