Sidebar Menu

Datum objave: 12. Studeni 2015

Šibenski trgovci i obrtnici ne znaju da mogu zagristi „Božićni medenjak“

Šibenik News
Šibenik News

 

Akcija TZ-a i šibenske gradske uprave „Božićni medenjak“ trebala je obradovati trgovce, obrtnike i poduzetnike koji rade u šibenskoj gradskoj jezgri, ali o samoj akciji još nisu upoznati. TZ i Gradska uprava namjeravaju nagraditi one koji najljepše okite svoje izloge, uz njih i one koji najljepše urede balkone, terase i okućnice. U điru kalelargom saznali smo da poduzetnici nisu informirani o akciji, te da se, ako se prijave do 4. prosinca, natječu za nagrade. I to 2000 kuna i zlatni medenjak za najbolji, srebrni medenjak i 1500 kuna za drugoplasirani prostor, te 500 kuna i brončani medenjak zqa treće rangirani uređeni prostor. Sve će ih ocjenjivati „Božićno povjerenstvo“ nakon što se prikupe sve prijave.

„To je odlična akcija, ali eto, saznao sam od vas što mislim da nije u redu. O tom smo trebali biti obaviješteni, a sad ću i ja prenijeti drugim kolegama da mogu sudjelovati u akciji, te se natjecati za nagradu. To je ideja o kojoj sam već ranijih godina razmišljao i jako mi je drago što će se nešto takvo sad i realizirati“, riječi su šibenskog umjetnika i dizajnera Danijela Hrga koji će već od danas zasukati rukave i krenuti u uređenje izloga na svojoj trgovini.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam