Datum objave: 10. Studeni 2015

Grad Šibenik i TZ nagrađivat će "najslađe" ukrašene domove i poslovne prostore u vrijeme adventa

Šibenik News
Šibenik News

 

Božićni medenjak 2016. naziv je priznanja koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora koji „najslađe“ ukrase izloge, prozore/balkone i okućnice u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju Božićni medenjak 2016. trebaju se prijaviti do petka, 4. prosinca na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osnovnim podatcima (ime, prezime, adresa ukrašenog izloga, prozora/balkona, okućnice, a ako se radi o poslovnom prostoru, naziv tvrtke), a nakon prijave bit će im poslani kriteriji ocjenjivanja. Božićno će povjerenstvo kroz prosinac izići na terenski obilazak prijavljenih objekata, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima pohvala i nagrada.

Osim titule 'najslađeg' izloga, prozora/balkona i okućnice, Povjerenstvo će odabrati i dobitnike vrijednih novčanih nagrada: prva nagrada, odnosno Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 2.000 kuna, Srebrni medenjak nagradu od 1.500 kuna, a trećeplasirani, Brončani medenjak primit će nagradu od 500 kuna.

Svaki izlog ili prozor koji ne bude izabran među tri najljepša, a bude zadovoljavao sve kriterije Božićnog povjerenstva, dobit će pohvalnicu i oznaku Božićni medenjak 2016. za izvrsnost u dekoraciji.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik