Sidebar Menu

Datum objave: 03. Svi 2014

Najveći penis na svijetu bit će, nakon smrti vlasnika, izložen u muzeju u Islandu

Diana Ferić
Diana Ferić

JONAH FALCON, 43-godišnjak iz New Yorka zahvaljujući svom velikom penisu (34,3 cm) dosad je dobio mnoge ponude iz porno industrije, ali redovito ih je odbijao, prenosimo s portala Index.hr.

Međutim, nedavno je dobio ponudu koju nije mogao odbiti. Naime, islandski Falološki muzej Falconu je ponudio "vječnu slavu", a namjera im je, nakon njegove smrti, izložiti njegovo spolovilo između penisa kita i polarnog medvjeda.

"Počašćen sam vašim pozivom i cijenim vaš doprinos znanosti. Bila bi mi čast da moju muškost izložite u vašem muzeju i nadam se da moja obdarenost neće posramiti životinje pokraj kojih ću se naći", stoji u pismu koje je Falcon poslao muzeju.

Inače, muzej u Reykjaviku otvoren je 1997. i do danas je skupio preko 300 primjeraka od 97 različitih životinja, a Falcon ipak neće biti prvi čovjek čiji će penis biti izložen u muzeju.

Naime, Pall Arason bio je prvi, a njegov penis i skrotum trenutno se nalaze u teglici i jedna su od većih atrakcija u muzeju.

Više o muzeju možete doznati iz VICE-ovog dokumentarca "The Final Member", piše Index.hr.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam