Datum objave: 20. Ožujak 2014

Zgrabite frendicu za ruku i krenite na La Femme festival u Dubrovnik

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Kada ste zadnji put otputovale u društvu najbližih prijateljica daleko od svakodnevice?

Moderni stil života često nas dovodi u situaciju da sebe i svoje najbliže stavljamo na zadnje mjesto jer baviti se sobom „uvijek stignemo“. Zato prebacujemo druženja na sljedeći tjedan, počinjemo vježbati od sutra, putujemo iduće godine, itd. I tako prolazi vrijeme i ni ne primijetimo da se u tom trčanju za stvarima koje mislimo da moramo napraviti, zapravo bavimo apsolutno nebitnim stvarima, a ono bitno ostavljamo po strani. Upravo je iz tog razloga nastao festival La Femme. 

„Svi znamo da je u životu važno okružiti se dobrim i pozitivnim ljudima s kojima možemo podijeliti i dobro i zlo i uz koje nas veže ljubav, no prijateljice tu imaju posebno mjesto. Prijateljice najbolje razumiju naše tipično ženske probleme te dijele s nama male ženske tajne, radosti i užitke. U današnje vrijeme kada smo sve pod neprestanim stresom, trudeći se biti savršene u svom poslu, ali i privatnom životu, nikako ne smijemo zapostaviti naša ženska prijateljstva. Osim što smo jedna drugoj poticaj i podrška,kroz žensko druženje možemo se i savršeno opustiti, nasmijati i jednostavno biti ono što jesmo –  žene. La Femme Festival idealna je prilika da iznenadite svoju prijateljicu jednim lijepim putovanjem i zajedničkim druženjem punim zanimljivih sadržaja, zabave i opuštanja.“, izjavila je poznata hrvatska sopranistica, Danijela Pintarić, koja je uz pjevačice Ines Huskić i Mayu Azucenu jedna od prekrasnih ambasadorica ovog festivala.

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.comili na stranicama službene partner agencije Atlas (http://www.atlas.hr/posebna-ponuda/la-femme-2014.htm).

Kontakti za medije:

Martina Pranjić, PR                                                   Vladimir Semenčić, direktor festivala

mobitel: 098 1818 553                                              mobitel: 098 9134 354

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.                                              mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Volim Šibenik