Datum objave: 17. Listopad 2011

Ledenko: Bog im pomogao jer ne znaju što čine

Dora Žganjer
Dora Žganjer

„Počasni predsjednik Anto Đapić je preko svoga glasnogovornika Daniela Srba raspustio Županijsko vijeće HSP-a Šibensko Kninske županije,  kako bi ostvario ambiciju Gorana Grguričina i Ivice Zorice  da zasjednu na čelo ove HSP-ove organizacije. Oni su znali da nikada u demokratskom postupku ne bi mogli pobijediti , te su se na nečastan, ne pravaški i neviteški način poslužili intimnim prijateljstvom sa Antom Đapićem“, stav je Ivice Ledenka, donedavnog predsjednika Županijskog HSP-a koji se oglasio priopćenjem kao reakcijom na izjavu Gorana Grguričina,  predsjednika Gradskog HSP-a koji tvrdi da se Ledenko nije mogao pomiriti sa stavom stranke da za nositelja liste u 9. izbornoj jedinici postavi Mirka Čondića, a ne Ledenka  pa je krenuo po terenu osnivati izvanstatutarne organizacije HSP-a.
„Goranu Grguričinu i Ivici Zorici jedino je bilo bitno biti predsjednicima  pa taman ne bilo ljudi koji bi ih slijedili, a priču o Mirku Čondiću i nositeljstvu IX Izborne jedinice savjetovao im je mentor Ante Đapić , ali ona je puna rupa i nevjerodostojna . Ta je priča završila još prije mjesec dana , a i sam sam sudjelovao u toj odluci i podržao je kako u medijima tako i na stranačkim tijelima, bez obzira što je imala vrlo mizernu potporu stranačke baze IX Izborne jedinice“, smatra Ledenko koji tvrdi da priča s nositeljem liste ima za svrhu skretanje pozornosti sa činjenice da je jedna cijela ponajbolja  Županijska organizacija HSP-a sa svim županijskim , gradskim i općinskim vijećnicima , sa dva načelnika općina , dva donačelnika , jednim predsjednikom općinskog vijeća i preko 350 članova istupila iz HSP-a .
„Cilj je odgovornost za debakl na predstojećim izborima HSP-a u IX Izbornoj jedinici sa predsjednika Izbornog stožera Ivice Zorice i budućeg drugog na listi Gorana Grguričina svaliti na drugoga . Oni su toga postali svjesni i u općoj panici i sveopćem nesnalaženju čine u politici neoprostive pogreške . Bog im pomogao jer ne znaju što čine ( ovo ne vrijedi za Antu Đapića jer on vrlo dobro zna što čini)“, priopćio je Ivica Ledenko, od subote novi predsjednik Nezavisnog Kluba vijećnika Županijske skupštine Šibensko-kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti