Datum objave: 18. Listopad 2011

Željko Džepina novi kninski dogradonačelnik

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Željko Džepina, član SDSS-a novi je kninski dogradonačelnik. Džepina je uvjerljivo pobijedio na dopunskim izborima za kninskog dogradonačelnika iz redova srpske nacionalne manjine osvojivši 62 posto glasova. Džepina će na toj dužnosti zamijeniti prije godinu dana iznenada preminulog Dragana Jerkovića. Na izbore su izašla 1184 birača, a kanddat SDSS-a dobio je 740 glasova. Nezavisni kandidat Đuro Rusić dobio je 156 glasova, a preostala dva, također nezavisna kandidata, Boško Kablar i Dalbor Čučak dobili su 154, odnosno 82 glasa.
„SDSS je stranka koja ima rezultate i to su birači prepoznali. Ostali kandidati se u javnosti jave samo kada su izbori, a kada su u pitanju problemi srpske nacionalne manjine, njih nema“, komentirao je Željko Džepina koji je do ovih izbora obnašao dužnost tajnika Vijeća srpske nacionalne manjine.
Prioritet na novoj dužnosti novom dogradonačelniku bit će riješavanje komunalne infrastrukture, a iako je izabran od strane srpske nacionalne manjine, Džepina ističe kako će biti dogradonačelnik svih građana Knina.

Iz kategorije: Vijesti