Sidebar Menu

Datum objave: 07. Listopad 2011

Nevrijeme diljem Hrvatske, Šibenik za sada pošteđen

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik za sada ima sreće budući da jutra diljem zemlje uz desetak stupnjeva niže temperature pada kiša, a ispred dubrovačkih zidina stvorila se i velika pijavica. Kod nas se tek nebo naoblačilo, još nema ništa nni od najavljenog jakog juga. Iz DHMZ-a jutros su upozorili na moguće opasne pojave. 
U mnogim krajevima očekuje se više od 20, a na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici mjestimice i više od 40 litara kiše po četvornom metru. U gorju iznad 700 do 800 m nadmorske visine poslijepodne očekuje i snijeg, a stvaranja kratkotrajnog snježnog pokrivača moguće je ponegdje u Gorskom kotaru i Lici. Sredinom dana zapuhat će jak, prolazno mjestimice i olujan sjeverac. Na Jadranu će jako jugo okretati na jak i olujan jugozapadnjak, zatim na sjevernom dijelu buru.NAKON jučerašnjih 25-30 stupnjeva danas je stiglo najavljeno zahlađenje i počela prava jesen. Od jutra diljem zemlje uz desetak stupnjeva niže temperature pada kiša, a ispred dubrovačkih zidina stvorila se i velika pijavica.


Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.