Datum objave: 05. Listopad 2011

Proizvođač personaliziranih poklona, suvenira i nakita

Diana Ferić
Diana Ferić

Skradinski poduzetnik Miro Maslać, vlasnik poduzeća Marinet d.o.o. iz Skradina prvi je i za sada jedini izrađivač personaliziranih suvenira, nakita, uporabnih predmeta, poklona i promotivnih artikala u Šibensko – kninskoj županiji pa i Dalmaciji.
-Personalizirati neki predmet znači pretvoriti ga u unikat graviranjem osobnih fotografija, ornamenata, crteža, autograma, simbola te od nedavno i sve popularnijih QR kodova na njegovu površinu. – kazao nam je Miro, - Najviše se traže tehnikom finog kompjuterskog graviranja personalizirani metalni predmeti poput  upaljača, privjesaka, tabakera, putnih satova ukrasnih metalnih pločica, kutija za nakit, damskih ogledala, kutija za igraće karte i posjetnice i nakita. Tehniku smo usavršili tako da je moguće gravirati gotovo sve što se poželi, a najviše se traži graviranje osobnih fotografija i portreta, pa i krajolika, veduta gradova poput Skradina i Šibenika  ili slika vlastitih brodova na popularne upaljače te privjeske za ključeve i tzv. identifikacijske pločice.
Izbor predmeta za personalizaciju, slanje fotografija, crteža i ornamenata koje se na njih želi gravirati i plaćanje moguće je i preko interneta, a isporuka je zajamčena u roku od dva dana.
-Jako je popularna  personalizacija life style predmeta i nakita, a želja zaista ima zaista svakakvih. Mogućnost da nekom predmetu daju svoj osobni pečat podjednako se sviđa i ženama i muškarcima, mladima i onima malo manje mladima, nautičarima, poduzetnicima, ljubiteljima automobila, bikerima... pa se posao dobro razvija. Uz sve ponuđene mogućnosti tržište je i samo reagiralo tražeći neke proizvode koje nismo imali u ponudi. Tako u zadnje vrijeme imamo sve više upita za izradu konfeta za vjenčanja odnosno poklona za uzvanike. - kaže Maslać i naglašava: -Za personalizaciju koristimo isključivo metalne predmete koji ne sadrže nikakve alergente te zadovoljavaju stroge propise EU. Kod nas nema jeftine dalekoistočne bižuterije od problematičnih materijala. Usprkos tome uspjeli smo zadržati pristupačne cijene. Žao nam je jedino što u Hrvatskoj nema više proizvođača uporabnih predmeta, nakita i ukrasa koji bi mogli poslužiti za doradu odnosno personalizaciju.
Tvrtka Marinet otvorila je i svoj web shop koji je dostupan svima, a prilagođen je klijentima koji dolaze sa grupon sajtova, kao što su kupime.hr i kolektiva.net te prihvaća sve njihove kodove. 

Marinet d.o.o.
Grgura Ninskog 4
22 222 Skradin
www.usrcu.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mobitel: 099 666 33 42
 

Iz kategorije: Vijesti