Sidebar Menu

Datum objave: 04. Listopad 2011

Značajno priznanje radionici animiranog filma MDF -a

Diana Ferić
Diana Ferić

Posebna nagrada najboljem 'radioničkom"  filmu na upravo završenoj 49. reviji hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece u Varaždinu dodijeljena je  animiranom film 'Utrka magaraca', nastalom na ovogodišnjoj  radionici Međunarodnog dječjeg festivala  pod vodstvom Željka Šturlića i Jadranka Lopatića,, javljaju iz direkcije MDF -a. To je još jedno veliko priznanje i šibenskom festivalu i njegovom radioničkom programu koji okuplja veliki broj djece.
U Varaždinu je predstavljena jednogodišnja filmska i videoprodukcija djece i filmsko-pedagoški rad na području izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti u razvijanju filmske kulture. Od ukupno 175 pristiglih filmova, odabrano je 88 dječjih radova koji su bili prikazani u osam revijskih projekcija, a koje su ocjenjivala dva žirija - Ocjenjivački sud odraslih i Ocjenjivački sud djece. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.