Datum objave: 01. Listopad 2011

Šibenik večeras igra protiv aktualnog prvaka Hrvatske

Diana Ferić
Diana Ferić

 Nogometaši Šibenika gostuju danas kod aktualnog prvaka Hrvatske, zagrebačkog Dinama u desetom kolu MaxTV Prve lige  Susret će zbog ozljede, odnosno kartona, propustiti Stipe Bačelić-Grgić i Ivan Medvid. Šibenčani, koji su loše plasirani na ljestvic,i svjesni su da im je protivnik jači i s više šanse za pobjedu ali  u Zagreb ipak ne putuju kako bi izgubili utakmicu.."Idemo u goste najboljoj momčadi, svima je jasno da je Dinamo trenutno ispred svih za par kopalja. Međutim, ne mislimo se predati. Dat ćemo sve od sebe. Iz utakmice protiv Splita smo izvukli samo pozitivne stvari. Sigurno ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum. Vjerujte mi, ne idemo tamo s bijelom zastavom“, kaže trener Tomić. 
Igrač Zvonimir Blaić o  sutrašnjoj  je utakmici zjavio: "Ako odigramo dobro i čvrsto u obrani, sigurno će doći neka naša prilika koju moramo iskoristiti. I ja mislim da bi moglo doći do iznenađenja.“
Šibenčani računaju i na  umor protivnika jer je Dinamo ovog tjedna igrao utakmicu Lige prvaka. Susret u Maksimiru počinju u 20 sati, a moći će ga se pratiti na MaxTV - u.

Iz kategorije: Vijesti