Sidebar Menu

Datum objave: 30. Rujan 2011

Prepoznajte se na novim fotografijama iz Domovinskog rata

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog velikog interesa naših čitatelja i građana općenito objavljujemo novu seriju fotografija iz nedavno izašle Fotomonografije o zbivanjima u Domovinskom ratu na šibenskom području s istim ciljem- da se vas što više na njima prepozna i da time upotpunimo Fotomonografiju. Na fotografijama su hrvatski branitelji i civili koji su na različite načine dali svoj doprinos pobjedi u Domovinskom ratu na cijelom području sadašnje Šibensko - kninske županije. Bilo bi nam drago kada biste nam informacije o ljudima koje prepoznate poslali, kao i do sada na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Autor te fotomonografije koja sadržava više od 500 različitih ratnih fotografija je dugogodišnji novinar i ratni izvjestitelj Stanko Ferić. Izdavači su šibenska medijska kuća Moć komunikacije d.o.o. i Hrvatski informacijsko - dokumentacijski centar Domovinskog rata. Možete je nabaviti u svim prodavaonicama Djela te u Knjižari Matica. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam