Sidebar Menu

Datum objave: 28. Rujan 2011

Nezavisni Zlatko Štrbinić prešao u SDP

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nezavisni vijećnik Gradskog vijeća Zlatko Štrbinić Šona odnedavno je vlasnik članske iskaznice SDP-a. To nam je potvrdio danas u  telefonskom razgovoru. Nije nam želio reći  ništa više od toga osim obećanja da će nam pisano obrazloženje poslati do sutra poslijepodne. Štrbinić je vijećnički mandat u Gradskom vijeću dobio kao nositelj nezavisne liste i član građanske udruge Šibenski građanski forum,. Nekim drugim medijima već je objasnio da se taj preokret nije dogodio zbog razilaženja u mišljenju s članovima ŠGF-a, već zbog njegovog „socijalističkog svjetonazora“.
Franko Vidović predsjednik Gradskog odbora SDP-a Šibenika koji je na prošlotjednoj sjednici u svoje redove primio Štrbinića o tom je prelasku do sada nezavisnog vijećnika u redove SDP -a za naš portal kazao:„ Gospodin Štrbinić, kao nezavisni vijećnik ima pravo pristupiti bilo kojoj političkoj stranci. Meni je drago što se odlučio za SDP-a,  jer to znači da je jedna udruga građana  kao što je ŠGF prepoznala vrijednosti za koje se zalažemo i koje kao dio koalicije na vlasti ostvarujemo. Dosadašnja razmimoilaženja između koalicije SDP  - HNS i Nezavisne liste Zlatka Štrbinića oko nekih projekata  nisu bila  kritike upućene  ŠGF-a već HSLS-u, stranci koja nema niti jednog vijećnika u Gradskom vijeću pa preko ŠGF-a prenosi svoje stavove“, objasnio nam je Franko Vidović.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam