Sidebar Menu

Datum objave: 27. Rujan 2011

Prepoznavajte se i dalje na slikama u Fotomonografiji iz Domovinskog rata!

Diana Ferić
Diana Ferić

Bez obzira na to što je krenula prodaja prve Fotomonografije  iz Domovinskog rata na šibenskom području i dalje vrijedi naš poziv da nam se javljate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ako ste se prepoznali ili ako ste nekog prepoznali na slikama iz Fotomonografije koje smo objavili na našem portalu Sibeniknews.com. Danas smo tako dobili poruku mladog Šibenčanina Mladena Škugora .Oni je na jednoj od fotografija ( 10. po redu) prepoznao svog pokojnog oca Šimu Škugora koji je na žalost poginuo u Domovinskom ratu. Na slici je još detektirao njegova dva ratna druga, gospodina Gaćinu( s bradom) i Ljubu Vlahova. Već smo isticali kako bi nam bilo dragocjeno i da nam se jave oni koji su kao djeca snimljeni u to ratno vrijeme u skloništima ili na ulicama  Šibenika, Skradina, Vodica te drugih mjesta u Županiji, a sada su već odrasli ljudi. Uspjeli smo otkriti i tko je na slici koja je objavljena na naslovnici Fotomonografije koji nam se sam javio. Riječ je o Vodičaninu Ivici Kranjcu, a slika je snimljena u Dragišićima. 

Fotomonografiju možete nabaviti u Knjižari Matica u Šibeniku ( iznad Medulića) i u svim prodavaonicama Djela u Šibensko - kninskoj županiji.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.