Sidebar Menu

Datum objave: 22. Rujan 2011

Pronađite se na slikama iz Domovinskog rata i osvojite nagradu

Diana Ferić
Diana Ferić

Jeste li u Domovinskom ratu bili na bojištu, u skloništu ili ste, što je još zanimljivije, bili djeca, svejedno je. Pronađite se na našim fotografijama. Naime, Šibenska medijska kuća Moć komunikacije  d. o. o. koja je izdavač časopisa "Šibenik tim" i portala Šibeniknews izdala je prvu i za sada jedinu fotomonografiju o rujanskoj bitci za Šibenik i svim ostalim  zbivanjima u Domovinskom ratu na području sadašnje Šibensko - kninske županije. Riječ je o zbirci od gotovo  500 autentičnih  fotografija iz Domovinskog rata na šibenskom području - slikama branitelja s prve bojne crte, iz Rupa, Dubravica, Pakova Sela, Velike Glave, Dragišića, Gaćeleza, s Miljevaca i Pešića Glave... , svjedočanstva o ratnim stradanjima civila i razaranjima Šibenika, Vodica, Skradina, Drniša, Rupa, Rasline, Bićine i drugih mjesta, teških dana muke i prognaništva ali i oslobađanja Drniša i Knina. To su slikovne priče o običnim, malim ljudima koji su, svatko na svoj način pridonijeli pobjedi u Domovinskom ratu. Fotomonografija će biti promovirana 23. rujna, dana kada je prije 20. godina prestala prva opća opasnost za Šibenik i okolicu,  kada smo mislili da će biti i jedina. Na žalost, bila je prva od mnogih u naredne četiri godine. Te su fotografije vrijedne kao svjedočanstvo jednog vremena na koje smo svi ponosni  ali će biti još vrjednije ako doznamo tko je na njima i kakva je njegova ratna priča. Zbog toga vas pozivamo da u narednih  15  dana pogledate na našem portalu te fotografije i prepoznate sami sebe ili nam pomognete doznati tko je na njima. Čeka vas i vrijedna nagrada. 

Informacije na e mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 099 7333629

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam