Sidebar Menu

Datum objave: 07. Rujan 2011

Građani zadovoljni ovoljetnim kulturno - zabavnim događajima u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Organizatori ovogodišnjeg kulturno zabavnog života u Šibeniku mogu biti više nego zadovoljni budući da ga je čak 87 posto ispitanika u našoj anketi ocijenilo odličnim odnosno dobrim, dok kod njih 13 posto nije dobio prolaznu ocjenu.  Da je sve što se događalo ovog ljeta u Šibeniku zaslužilo čistu peticu misli čak  70 posto anketiranih.
Građanima su se najviše svidjele Klapske večeri četvrtkom ( 35 posto) i Večeri dalmatinske  šansone ( 30 posto) koji imaju i najdužu tradiciju. Velik broj pobornika ima i Jazz i blues festival ( 18 posto), a slijede Musica apasionata ( oko 13 posto, što nije loše kada se zna da je riječ o klasičnoj glazbi koja u pravilu ne nailazi na masovan odaziv) i Đir po gradu, zabavno događanje koje je ove godine prvi put organizirano.
Za kulturno - zabavni život Šibenika pobrinuli su se Turistička zajednica Grada Šibenika, Grad Šibenik odnosno njegovo Kulturno vijeće,  tvrtka Šibenik koncert i producentica šibenskog kazališta Nera Gojanović.  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam