Datum objave: 06. Rujan 2011

Danko Radić želi Spahiju za izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije?

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik HKS-a Danko Radić izjavio je, prema pisanju Sportskih novosti da najtrofejnijeg hrvatskog košarkašakog trenera, Šibenčanina Nevena Spahiju želi vidjeti na izborničkoj klupi no Spahija kaže kako nitko s njim o tome do sada nije razgovarao.
- Sa mnom iz Saveza nitko nije razgovarao na tu temu. Ne želim uopće to ni komentirati, jer bi to u ovom trenutku bilo u najmanju ruku neukusno, dok Hrvatska još ima izbornika. Bio sam podrška Joki, kao što bih bio i bilo kojem drugom hrvatskom treneru - rekao je za Sportske novosti trener Fenerbahçe Ülkera, koji je reprezentaciju vodio na dva EP-a, 2003. u Švedskoj i 2005. u Srbiji i Crnoj Gori, te tada nakon poraza od Španjolaca rekao - “nikad više”.
Spahija  nije želio upuštati u komentar nastupa hrvatske reprezentacije u Litvi, jer nije imao priliku gledati naše utakmice na klupskim pripremama u Turskoj, ali nije skrivao šokiranost, pišu Sportske novosti.
- Rekao sam i u najavi da je naša skupina neugodna, ali dobra za uvođenje u optimalnu formu za nastavak natjecanja. Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao predvidjeti ovakav rasplet. Ovo je težak udarac za našu košarku. Strašno sam utučen - zaključio je Spahija.

Iz kategorije: Vijesti