Sidebar Menu

Datum objave: 05. Rujan 2011

Gromovi izazvali brojne požare u Primoštenu

Diana Ferić
Diana Ferić

Smiruje se situacija na požarištima na primoštenskom području gdje su udari goromova jutros izazvali više požara. U gašenju sada sudjeluje samo jedan kanader. Do prije sat vremena požar su gasila čak tri kanadera i dva Eir Traktora, a u pomoć su bila pozvana i dva helikoptera. Na terenu su i dalje županijske vatrogasne snage, a pomoć im pruža i Državna intervencijska postrojba (DIP) Šibenik.

objavljeno u 11 sati

Čak tri kanadera i dva Air Traktora gase požare koje su jutros izazvali gromovi na području između Primoštena i Rogoznice. Upućena su i 2 helikoptera. U gašenju također sudjeluju i županijske vatrogasne snage, a pomoć im pruža i Državna intervencijska postrojba (DIP) Šibenik. Za cijelo područje Primoštena zatraženo je i isključenje elektroenergetskog sustava.jVatrogasci imaju pune ruke posla  jer vatra i dalje bukti, kako doznajemmo u Centru 112. Poznato je da udari groma, kada nisu praćeni kišom, zbog statičkog elektriciteta lako izazovu požare i upravo se to dogodilo u Primoštenu. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam