Sidebar Menu

Datum objave: 01. Rujan 2011

Ribarska fešta humanitarnog karaktera u subotu u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik dobiva svoju ribarsku feštu koja će biti održana u subotu, 3. rujna ispred Peškarije u Docu, u organizaciji Turističke zajednice Grada Šibenika, Sekcije ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenika i Grada Šibenika,
Šibenski ugostitelji pripremat će riblje specijalitete i specijalitete od plodova mora koje će prodavati  po simboličnoj cijeni, a sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe. Šibenčanima će se pridružiti i Sportsko društvo Ploče koje će na svojoj lađi pripremati žabe, bižote i sipe. Posjetitelje će na velikoj bini ispred Peškarije zabavljati četiri klape: Fortica, Mirakul, More i Klaćarda, a feštu će najaviti Šibenska narodna glazba i mažoretkinje koji će u 21h krenuti od Poljane prema Docu. Policijska uprava Šibensko-kninska zatvorit će promet Obalom od 17h, a parking ispred Peškarije, kao i onaj na obali nasuprot Peškarije, bit će ispražnjen uz prethodnu obavijest vlasnicima vozila.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.