Sidebar Menu

Datum objave: 01. Rujan 2011

Festival održivog razvoja obale i otoka u Pirovcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Pirovac je ove godine domaćin  Festivala održivog razvoja obale i otoka Šibensko-kninske županije – FORO 2011 koji se organizira  četvrti put, a bit će održan  u petak 2. i subotu  3. rujna ove godine. Izbor je pao na Pirovac jer je to zaslužila  turistička zajednica tog mjesta kvalitetnim predstavljanjem na FORU 2010. u Jezerima , kako je rečeno na konferenciji za novinare koju je organizirala murterska Udruga Argomauta i Turistička zajednica Šibensko - kninske županije.  Festival će i ove godine sadržavati bogat program kroz koji će se promovirati održivi razvoj obalnih i otočnih zajednica Šibensko - kninske županije. Prvi dan Festivala bit će posvećen edukaciji šire javnosti o mogućnostima održivog razvoja kroz javnu tribinu ODRŽIVI RAZVOJ U LOKALNIM ZAJEDNICAMA.
U subotu će biti održan  jutarnji eko-dječjeg program, a poslijepodne sajam na kojem  gradovi i općine predstaviti svoj turistički sektor, nevladine organizacije, obrtništvo, kulturno-umjetničkih društva i ostale organizacije i udruge koje pridonose održivom razvoju obale i otoka. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam