Sidebar Menu

Datum objave: 24. Kolovoz 2011

Prostor TEF - a bit će čist do sredine 2012. godine

Diana Ferić
Diana Ferić

Prostor bivšeg TEF -a treba bi biti potpuno očišćen do polovice 2012. godine, a do danas je s tog prostora odvezeno 216 000 tona troske, kako je danas Krešimir Šakić, direktor TEF -a izvijestio gradonačelnika Grada Šibenika dr. Ante Županović i njegovog zamjenika Petar Baranović koji su danas posjetili tu gradsku tvrtku. Upoznali su se s tijekom sanacije kao i nedavno izrađenim studijama koje obrađuju alternative mogućih rješenja za buduću valorizaciju i rješavanje vlasničkih i vjerovničkih problema ovog iznimno atraktivnog prostora. U razgovoru je zaključeno kako je sazrelo vrijeme da se počne ozbiljno razmišljati o budućoj namjeni tog prostora, kako kroz već pokrenute projekte, kao što je uređenje gradskog kupališta Banj, tako i kroz cjelovito osmišljavanje i uređenje tih 274.000 četvornih metara vrlo atraktivnog zemljišta koje može značajno utjecati na budući razvoj Šibenika.

Čelnici Grada Šibenika poletno su startali nakon godišnjih odmora pa tako ovih dana obilaze gradska poduzeća. Posjetili su do sada Pode, Gradski parking i TEF.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam